App Inventor Alert: Problems loading projects?

From the MIT App Inventor web site:

Summary: We have been having problems with storing “assets” image, sounds and other objects that you upload to your projects. We are working with Google to resolve these problems as soon as possible.

Things to be aware of:

If we fail to read an asset when you load your project, we substitute a zero-length file. Be careful exporting your projects, as assets may be missing from the “.aia” file exported. Make sure you keep a local copy of your assets on your own computer.

We have been making modifications to the system to mitigate the worst of the problems. In particular we will never serve up a missing asset to the “buildserver” when you package an App. This ensure that if you successfully package an App, the resulting APK is valid. If we fail to read an asset, you will get a “Build Failed” message. If this happens, just keep trying the build. It may work the second or third time around. If it never seems to work, you can remove your assets from your project and upload them again. This may help.

via Problems loading projects?.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s